Свято Міжнародного дня захисту дітей в Лисичанську

Вчора, 1 червня, святкування Міжнародного дня захисту дітей в Лисичанську розпочалося ранковою концертно-розважальною програмою на площі біля Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю (ЦПРШМ).

Дітлахи з пришкільних таборів, вихованці гуртків ЦПРШМ та зовсім маленькі дітки разом з батьками оплесками вітали виступаючих, грали та водили хороводи. Святкова програма, що є результатом наполегливої роботи творчих колективів ЦПРШМ протягом всього навчального року, була сповнена артистичними танцювальними та вокальними номерами. А в рамках акції «Запобігти! Врятувати!Допомогти!» співробітники ДСНС влаштували біля ЦПРШМ виставку спецтехніки.

Привітати дітлахів завітали й міський голова Сергій Шилін, його заступник Ігор Ганьшин, головний спеціаліст відділу освіти Людмила Бондаренко, начальник Лисичанського управління Головного управління ДСНС у Луганській області, полковник служби цивільного захисту Сергій Мазалов та заступник начальника Лисичанського міського відділу поліції, капітан поліції Олексій Олексіїв.

Сергій Шилін у цей святковий день побажав присутнім миру, міцного здоров’я, сімейного затишку та благополуччя. А приємним подарунком від міського голови стали яскраві кульки, улюблені усіма дітлахами мильні бульбашки та смачний поп-корн. Все це Сергій Іванович власноруч роздав дітворі. А у фіналі свята на малечу чекало смачне морозиво від народного депутата України Сергія Дунаєва.

Окрім того, в цей же день міський голова Сергій Шилін разом з заступником Ігорем Ганьшиним вирушили з привітаннями до центру соціально-психологічної реабілітації дітей у м Лисичанську, щоб підтримати діточок, позбавлених батьківської ласки і подарувати їм частинку свого душевного тепла. Не залишились без уваги і вихованців дитячих будинків сімейного типу Закірова та Ковриженко, куди теж Сергій Шилін та Ігор Ганьшин завітали з подарунками. Скрізь на дітлахів чекали приємні привітання зі святом і солодкі подарунки, фрукти та іграшки.