У Лисичанську відбулася презентація волонтерського проекту «Якби не війна...»

9 червня в кінотеатрі «Дружба» відбулася презентація волонтерського проекту «Якби не війна...». Захід організований волонтерами за підтримки благодійної організації «Фонд братів Дубневичів».

До проекту увійшла фотовиставка з 122 світлин учасників бойових дій на Сході України. Виставка створена на основі унікальних життєвих історій бійців та містить вісім тематичних блоків, в кожному з яких — від 12 до 25 світлин: кохання, жінки на війні, мирні професії воїнів, мами з їхніми героїчними синами, соціальний блок, легіонери, та блок з бійцями, що померли. Це обличчя, історії та пам’ять сучасної України.

Почесними гостями заходу стали народний депутат України Ярослав Дубневич, заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик та заступник Лисичанського міського голови Ігор Ганьшин.

Ігор Іванович відзначив, що на світлинах виставки представлені портрети справжніх чоловіків, які знають що таке мужність та честь, є справжніми синами своєї Батьківщини.

По закінченню презентації, присутні подивилися фільм «Кіборги» режисера Ахмета Сейтаблаєва. Стрічка розповідає про українських військових, які 242 дня захищали Донецький аеропорт під час напружених боїв 2014 року.