У міській раді до Дня незалежності відбувся урочистий захід

Сьогодні, 23 серпня, в Лисичанській міській раді відбувся урочистий захід, присвячений Дню Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України. У заході взяли участь керівництво міста, керівники і співробітники органів державної влади, ветерани праці, представники депутатського корпусу, закладів освіти, культури та охорони здоров’я, трудових колективів підприємств міста, Лисичанського прикордонного загону та митного посту «Лисичанськ», громадськість та мешканці міста.

DSC08541Міський голова Сергій Шилін привітав присутніх з 27-ю річницею незалежності України та зазначив, що ці роки самостійного будування своєї державності для нашої країни стали перевіркою на зрілість, терпіння, толерантність. «Нам необхідно докласти ще багато спільних зусиль у справі подальшого утвердження української державності, розвитку громадянського суспільства, забезпечення соціально-економічного та культурного розвитку країни, належного рівня життя людини. Наше завтра, майбутнє наших дітей і онуків, залежить від кожного з нас сьогодні», — підкреслив Сергій Іванович.

Міський голова побажав всім добра, достатку, мирного неба над головою, сімейного добробуту, сили і наснаги в усіх справах в ім’я соборної незалежної демократичної успішної України.

За сумлінне виконання службових обов’язків щодо захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України, охорони громадського порядку, забезпечення реалізації прав і свобод жителів м. Лисичанська міський голова нагородив Грамотами виконавчого комітету Лисичанської міської ради кращих співробітників управління патрульної поліції в Луганській області та Лисичанського прикордонного загону, а Подяками Лисичанської міської ради — кращих державних інспекторів відділу митного оформлення № 2 митного посту «Лисичанськ».

DSC08574Директору територіального медичного об’єднання міста Лисичанськ Григорію Старченко та завідувачу відділення анестезіології та інтенсивної терапії Лисичанської центральної лікарні ім. Титова Олександру Рештаненко міський голова Сергій Шилін вручив знак народної пошани — медаль для медичних працівників «Знання, душу, серце — людям» від Всеукраїнського об`єднання «Країна».

Лисичанському міському голові Сергію Шиліну від управління патрульної поліції в Луганській області було вручено Подяку за сприяння покращення взаємодії між поліцією та громадою на правах партнерства, активну громадську позицію у наведенні правопорядку у місті Лисичанську.

Військовий комісар Лисичанського міського військового комісаріату Андрій Винник висловив слова вдячності тим, хто зараз захищає незалежність та соборність України. Хвилиною мовчання присутні відали шану всім, хто поклав своє життя за наше мирне небо, а дочці загиблого військового Олександра Матуса Андрій Винник вручив державну відзнаку Президента України — Орден «За мужність» III ступеня.

DSC08620Приєдналася до привітань з державними святами й викладач суспільних дисциплін Лисичанського педагогічного коледжу Анна Пивоварова та побажала миру та щастя, здоров’я та благополуччя.

Святковою окрасою свята стали чудові музичні номери з українським національним колоритом у виконанні працівників та вихованців палаців культури міста.