Працівників Лисичанського пивзаводу привітали з професійним святом

19 жовтня керівництво міста на чолі з міським головою Сергієм Шиліним завітали до ТОВ «Лисичанський пивоварний завод», де напередодні Дня працівників харчової промисловості привітали з професійним святом працівників підприємства.

За багаторічну плідну працю з надання високого рівня послуг населенню міста, вагомий особистий внесок у забезпечення високотехнологічного виробництва у галузі броварства на міжнародному рівні Сергій Іванович вручив нагрудний знак «Знак Пошани» директору ТОВ «Лисичанський пивоварний завод» Олегу Кострюкову та Грамоти виконкому Лисичанської міської ради операторам лінії виробництва харчової продукції Ларисі Безкровній та Марині Криж, представнику торгівельної мережі ТОВ «ЛИСПИ» Олесі Ревякіній та апаратнику процесу бродіння Оксані Попружній.

SONY DSCТакож директор заводу Олег Кострюков разом зі свої гостинним колективом провели для гостей цікаву та пізнавальну екскурсію підприємством. Елеватор, де здійснюється прийом, зберігання, переробка ячменю, зберігання солоду, відпустка на виробництво ячменю і солоду; солодовий цех; варниця, де проходить дроблення солоду і розмелювання несоложених матеріалів, затирання солоду, фільтрація і кип’ятіння сусла з хмелем; бродильно-табірний цех, де сусло відстоюється з метою осадження білків, охолодження та бродіння, перекачування пива в табірне відділення на дображивание (дозрівання), фільтрація готового пива, підготовка до видачі в цехи розливу; цех технічного контролю та цех розливу пляшкового пива, цех наливу пива в КЕГ, де здійснюється підготовка пляшок до розливу, розлив пива в кеги, маркування і упаковка кінцевого продукту — ось основні етапи виробництва продукту, що випускається на заводі. Працівники підприємства розповіли керівництву міста про всі тонкощі виробництва справжнього якісного пива. Показали як виробляється хмільний напій, контролюється його якість, створюються пластикові пляшки, як пиво розливається до тари та кегів та де зберігається до того, як відправиться до магазину.

Після цікавої екскурсії міський голова Сергій Шилін подякував працівникам заводу за натхнення та наснагу, з якою вони працюють, високий професіоналізм та відданість справі та побажав миру, здоров’я, любові та сімейного благополуччя.

Фото в фотогалерее (41 шт.)