Шановні працівники системи охорони здоров'я!

Вітаємо вас з професійним святом — Днем медичного працівника!

Висловлюємо щиру подяку за повсякденну кропітку працю, врятовані життя, за повернуту пацієнтам надію, за людяність та співчуття. Не вагаючись, ви берете на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігаєте та відновлюєте найцінніше, що є у людини — її здоров’я. Ваші щирі серця і теплі руки дарують віру у зцілення.

Здоров’я — це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання. Тому від працівників медичної галузі, окрім лікування, очікують душевної та емоційної співучасті. І ви в будь-який час дня і ночі приходите на допомогу, змушуєте хворобу відступити.

Приємно усвідомлювати, що наші працівники системи охорони здоров’я, не звертаючи увагу на непрості умови сьогодення, працюють ефективно, не знижують обсягів і якості лікарської допомоги, впроваджують нові методики лікування й профілактики захворювань.

Шановні медичні працівники! Низький уклін вашому щоденному подвигу в боротьбі за людину, за її життя і здоров’я. Від усього серця бажаємо вам мирного неба та родинного затишку, віри та оптимізму, професійних успіхів та людської шани.

Лисичанський міський голова Сергій Шилін,

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет