З Днем Конституції!

28 червня — День Конституції України — важливе свято у житті кожного українця.

Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, єднання суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості. Чинна Конституція ухвалена понад 20 років тому, але тільки зараз ми — українці, особливо мешканці Донбасу, повною мірою відчуваємо і розуміємо ціну і значення її першої статті: «Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава». Суверенність і незалежність не даються ніколи безкоштовно, їх доводиться виборювати, платити за них найвищу ціну — життя безвинних людей України.

Закон дає нам можливість чесно і щасливо жити в нашій улюбленій країні. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. І ми віримо у мирне та благополучне майбутнє.

Вітаємо з загальнодержавним святом — Днем Конституції України! Від щирого серця зичимо міцного здоров’я, бадьорості духа та впевненості у завтрашньому дні. Працюймо разом у процесі побудови демократичного вільного громадянського суспільства.

Лисичанський міський голова Сергій Шилін,

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет