Вечірня програма до п'ятої річниці визволення Лисичанська від незаконних збройних формувань (фоторепортаж)

Вчора, 24 липня, заходи до 5-ї річниці визволення Лисичанська від незаконних збройних формувань закінчилися на площі Перемоги патріотичною ходою, інсталяцією військової техніки та вечірньої святковою програмою.

Під час заходу керуючий справами виконавчого комітету Олександр Савченко привітав присутніх зі святом та підкреслив наступне: «Так трапилось, що 5 років тому ми майже не втратили наше місто Лисичанськ, нашу Україну, закон і порядок. Але цього не сталося завдяки вам — справжнім патріотам, нашим героям, волонтерам, добровольцям, які не жаліли себе, які взяли у руки зброю та пішли захищати нашу країну. На превеликий жаль багато з них не повернулись додому, до матерів, жінок та дітей. І цей подвиг залишиться назавжди в нашій пам’яті». Також Олександр Олександрович запропонував віддячити героям хвилиною мовчання та побажав найшвидшого визволення українських полонених моряків.

За активну громадянську позицію у справі збереження єдності і цілісності нашої держави, значний особистий внесок у діяльність та розвиток волонтерського руху у місті та з нагоди річниці визволення м. Лисичанська від незаконних збройних формувань, керуючий справами вручив Подяки виконавчого комітету Лисичанської міської ради волонтерам Анатолію В’ященку та Вікторії Лещенко.

Продовжився захід багаточисельними привітаннями, нагородженням та надзвичайно яскравою концертною програмою у виконанні музичного оркестру 406 окремої Артилерійської бригади Військово-Морських Сил Збройних Сил України.