Шановні працівники та ветерани вугільної промисловості!

Вітаємо вас з професійним святом — Днем шахтаря!

Наш край називають Колискою Донбасу, адже саме звідси бере свій початок розвиток вугільної промисловості регіону. Історія Лисичанська багата трудовими подвигами новаторів вугільного виробництва, шахтарськими династіями та безліччю шахтарських традицій. А вугледобувні підприємства складають одну з найважливіших основ соціально-економічного розвитку міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля.

Шахтар — це важка і небезпечна професія, яка вимагає багато мужності та самовіддачі, сили духу та відповідальності. Сьогодні, шановні шахтарі, ми від щирого серця дякуємо вам за самовіддану працю і відданість справі попри всі труднощі і негаразди. Впевнені, що вугільна промисловість отримає новий імпульс до розвитку. Адже для цього є все необхідне: унікальні запаси вугілля і талановиті, мужні, вірні своїй справі люди. А розвиток вугільної галузі сьогодні є запорукою енергетичної безпеки нашої країни.

Висловлюючи глибоку вдячність всім, хто пов’язав своє життя з важким шахтарською працею, в цей святковий день бажаємо вам і вашим родинам здоров’я і щастя, миру і добробуту, впевненості в завтрашньому дні та нових трудових звершень!

Лисичанський міський голова Сергій Шилін

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет