У Лисичанську відбувся ХVІІІ традиційний відритий обласний турнір з греко-римської боротьби пам'яті Сергія Карасьова

Минулої суботи, 26 жовтня, у спортивній залі Лисичанської міської ДЮСШ пройшов ХVІІІ традиційний відритий обласний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Майстра спорту СРСР, воїна-інтернаціоналіста, Героя пожежної служби Сергія Карасьова.

Сергій Карасьов героїчно загинув 25 років тому під час ліквідації пожежі на Лисичанському нафтопереробному заводі. Його вчинок — це приклад героїзму, який завжди буде жити в наших серцях. 

Цього року в змаганнях взяли участь 130 спортсменів з Лисичанська, Вінниці, Харкова, Дніпра, Слов’янська, Білолуцька, Марківки, Біловодська, Новопскова, Старобільська, Костянтинівки, Попасної та Кремінної.

Привітати учасників турніру завітали заступники міського голови Ігор Ганьшин та Андрій Якимчук, депутат міської ради Дмитро Карауланов, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт, начальник та головний спеціаліст управління молоді та спорту Луганської ОДА Антон Волохов та Ганна Холодняк, заступник начальника ГУ ДСНС в Луганській області Павло Корчагін, заступник начальника державного 2-го пожежно-рятувального загону з охорони об’єктів ГУ ДСНС в Луганській області Сергій Величко, Заслужений тренер України з класичної боротьби, Майстер спорту СРСР Олексій Ладік та дружина Сергія Карасьова — Наталія Василівна.

Ігор Ганьшин побажав спортсменам перемоги не тільки в цьому турнірі, але й в змаганнях Всеукраїнського та Міжнародного рівнів. А також зазначив, що Лисичанська міська рада підтримує проведення турніру та сприяє розвитку, популяризації фізичної культури і спорту серед дітей та молоді.

DSC02193За підсумками змагань вихованці міської ДЮСШ показали наступні результати:

І місце — Іван Дудар (28 кг), Данило Власенко (38 кг), Артур Лигін (46 кг), Іван Івченко (32 кг), Богдан Швець (55 кг), Євген Хомєча (60 кг), Володимир Носуль (90+ кг);

ІІ місце — Костянтин Даниловський (55 кг);

ІІІ місце — Антон Павлов (32 кг), Артем Белянський (32 кг), Ілля Проскурін (35 кг), Владислав Вдовиченко (38 кг), Олексій Вісягін (48 кг), Артем Декін (52 кг), Євген Грицутенко (48 кг), Олексій Ладік (71 кг), Микита Колчанов (90+ кг).

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, грамотами, медалями Управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації, призами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради та цінними призами від спонсорів.

Підготували лисичанських спортсменів тренери Ігор Логачов, Василь Корнєв, Дмитро Ладік, Віктор Шкодюк та Сергій Карапуз.

За матеріалами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради

Фото у фотогалереї (20шт.)

DSC02115DSC02184