Я бачу людей, які прославляли та прославляють своїми щоденними трудовими вчинками рідне місто, - Олександр Заїка

Сьогодні, 27 серпня, напередодні Дня шахтаря, керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр Заїка привітав гірників та шахтарські династії з професійним святом. Урочистий захід відбувся в актовій залі Лисичанського державного гірничо-індустріального коледжу.

«Зараз перед собою я бачу людей, які прославляли та прославляють своїми щоденними трудовими вчинками рідне місто», — підкреслив Олександр Заїка, звертаючись до шахтарів.

Очільник міста Лисичанськ подякував гірникам за нелегку працю, надійність та відповідальність, за силу духу і стійкість, яку вони не раз проявляли в житті, доводячи всім, що таке справжній шахтарський характер.

«Прийміть від мене найтепліші вітання та добрі побажання! Міцного вам здоров’я, щастя і впевненості у завтрашньому дні, нових трудових успіхів на благо ваших рідних і близьких», — підсумував Олександр Сергійович.

Окрім того, за багаторічну плідну працю, високі трудові досягнення, значний особистий внесок у забезпечення стабільної роботи підприємства Олександр Заїка вручив:

медаль «За заслуги перед містом Лисичанськ» Дмитру Бездєнєжному — механіку дільниці ВП «Шахта ім. Д.Ф. Мельникова»;

Почесні грамоти військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ:

Олексію Грибову— гірнику очисного забою ВП «Шахта ім. Д.Ф. Мельникова»;

Андрію Піліпенку — прохіднику ВП «Шахта «Привільнянська»;

Максиму Трунову — прохіднику ВП «Шахта ім. Г.Г. Капустіна»;

Сергію Лисакову — електрослюсарю підземного ВП «Шахта «Новодружеська»;

Марині Нізовських — інспектору з профілактичного огляду водіїв ВП «Автобаза»;

Олені Щербіні — інженеру статистичної звітності та аналізу виробничо-господарської діяльності ВП «Інформаційно-обчислювальний центр»;

подяки військово-цивільної адміністрації міста:

Віталію Кунченку — електрослюсарю підземному ВП «Шахта ім. Г.Г. Капустіна»;

Ларисі Сащенко — майстру адміністративно-побутового комбінату ВП «Шахта «Новодружеська»;

Едуарду Всеволодському та Тетяні Перепелиці — голові та заступнику голови Лисичанської міської профспілкової організації Незалежної профспілки гірників України.

Під час урочистого заходу хвилиною мовчання вшанували всіх шахтарів, які трагічно загинули під час виконання службових обов’язків.

Солісти та творчі колективи палаців культури міста привітали присутніх святковою програмою. Хореографічні номери та вокальні композиції підіймали настрій глядачам.

Окрім того, цього ж дня керівник ВЦА міста Лисичанськ Олександр Заїка разом з міським головою Привілля Максимом Гурою поклали квіти до пам’ятного знаку шахтарям, загиблим на шахті «Чорноморка».

Нагадаємо, святкова концертна програма до Дня шахтаря відбудеться на площі Перемоги 30 серпня о 19.00.

Фото у фотогалереї (30 шт.)