У Лисичанську проведено комісійне обстеження території міста з виявлення несанкціонованих сміттєзвалищ

 З метою організації здійснення заходів із санітарного очищення території міста Лисичанськ, враховуючи повідомлення громадян в соціальних мережах про факти виявлення несанкціонованих місць розміщення відходів, 7 грудня комісією з питань поводження з безхазяйними відходами було проведено комісійне обстеження території міста Лисичанська.

В результаті обстеження виявлено 6 несанкціонованих сміттєзвалищ по вулицям вул. Генерала Потапенка (район повороту на крейдовий кар’єр), вул. Гора Попова (район будинку 22), вул. Карла Маркса (район Свято-Митрофанівського храму), вул. Бориса Полевого (район гаражів) та на перехрестях вул. Московська - провулок Декабристів, вул. Ушакова та вул. Малиновського.

Майже у всіх районах, де виявлені несанкціоновані місця розміщення сміття, мешканцями укладені договори на централізований вивіз ТПВ, але після осінніх обрізувань дерев та згрібання листя, з’явились засмічення території залишками рослинності та частково побутовими відходами.

Для забезпечення екологічних та санітарно-гігієнічних умов проживання мешканців міста та формування позитивного іміджу нашого міста Лисичанським комунальним автотранспортним підприємством 032806 на сьогоднішній день вже розпочаті роботи з їх ліквідації.

Але, санітарна очистка та благоустрій міста - одна з проблем, вирішення якої багато в чому залежить не тільки від фінансування, а й від участі та самосвідомості всіх без винятку мешканців нашого міста, як-то кажуть, від мала до велика.

Є багато вулиць в нашому місті, які радують око доглянутими квітниками, саморобними дитячими майданчиками, обрізаними деревами, чистотою навколо сміттєвих контейнерів, а комусь потрібно ще над цим попрацювати.

Пам’ятайте, ми всі - громада! І без участі самих мешканців в місті чисто не буде!

УЖКГ ВЦА м. Лисичанська