У Лисичанську відбулось публічне представлення звіту про виконання міського бюджету за 2020 рік

 Відповідно до вимог бюджетного законодавства та з метою забезпечення відкритості і прозорості бюджетного процесу, сьогодні, 12 березня, у приміщенні Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації відбулося публічне представлення звіту про виконання міського бюджету за 2020 рік та інформації про виконання бюджетних програм й досягнення цілей державної політики, реалізацію якої забезпечують головні розпорядники бюджетних коштів.

У заході взяли участь працівники фінансового управління та інших структурних підрозділів військово цивільної адміністрації, які виконують функції головних розпорядників, а також представники громадськості.

Під час проведення заходу начальник фінансового управління Ольга Сапегина повідомила про показники виконання доходної та видаткової частин міського бюджету за загальним та спеціальним фондами. Також був наведений аналіз їх змін у порівнянні з аналогічними показниками за відповідний період попереднього року.

 Керівники підрозділів військово-цивільної адміністрації представили інформацію про показники бюджетних програм, які виконувалися ними у якості головних розпорядників протягом 2020 року, використання бюджетних коштів на їх виконання та досягнуті ними результати діяльності

 Зі звітами про виконання паспортів бюджетних програм міського бюджету, оцінками ефективності бюджетних програм за 2020 рік можна ознайомитися детальніше у розділі «Бюджет»-«Звіти про виконання паспортів бюджетних програм».

Фінансове управління Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації