У Лисичанську відбулася місцева комісія з питань ТЕБ та НС

 Вчора, 22 березня, відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (далі — ТЕБ та НС) під головуванням заступника керівника ВЦА з питань безпеки та громадського порядку – першого заступника голови місцевої комісії ТЕБ та НС Станіслава Мосейка.

Позачергове засідання комісії було скликане у зв’язку з загрозою виникнення надзвичайної ситуації з обмеженням постачання електричної енергії на об’єкти КП «Лисичанськтепломережа» та відключення від електропостачання насосних станцій смт. Мирна Долина – КТП-0702 та с. Біла Гора – КТП-0807, які знаходяться у процесі передачі на баланс Лисичанської територіальної громади.

 

 Після розгляду критичної ситуації, яка склалась на комунальному підприємстві «Лисичанськтепломережа», комісія зобов’язала керівників управління ЖКГ ВЦА м. Лисичанська та КП «Лисичанськтепломережа» провести перемовини з ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» стосовно недопущення припинення поставок електричної енергії в період опалювального сезону та попередити про те, що їх умисні дії можуть привести до наслідків, які класифікуються як надзвичайна ситуація державного рівня.

 

У випадку припинення електроенергії на об’єкти КП «Лисичанськтепломережа» керівництву комунальних підприємств міста вжити необхідних заходів щодо недопущення розмерзання мереж водо- та теплопостачання на підпорядкованих їм об’єктах.

Також, було визначено низку заходів для ЛКСП «Лисичанськводокнал» щодо забезпечення електропостачання на насосні станції смт. Мирна Долина – КТП-0702 та с. Біла Гора – КТП-0807.