У Лисичанську провели призовників до лав Збройних Сил України

 Сьогодні, 31 березня, у Лисичанському міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулись проводи призовників до лав Збройних Сил України. Черговий весняний призов 2021 року для проходження строкової військової служби прикликав по 10 юнаків з нашого міста та Попаснянського району.

Привітати хлопців із початком нового етапу життя прийшли заступник керівника військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Євген Наюк, військовий комісар – підполковник Андрій Віннік разом із представниками Лисичанського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 Звертаючись до присутніх Євген Наюк, привітав хлопців із початком строкової військової служби у Збройних Силах України та наголосив на відповідальній і почесній місії – служінню власному народові. Євген Олександрович побажав призовникам сумлінно виконувати присягу та гідно пройти цей нелегкий шлях.

До привітань приєднався Андрій Віннік, а штатний капелан військового мобільного шпиталю № 59 ігумен Кирил благословив на легку службу кожного хлопця.

Від Лисичанської міської ВЦА майбутнім солдатам були вручені подарунки.