Водопостачання у місті відновлюється

 Після напруженого графіку та великого обсягу виконаних ремонтних робіт водопостачання у місті відновлюється. Слід зазначити, що ремонті бригади працювали у посиленому режимі цілодобово, не покладаючи рук.

Так, сьогодні о 05.00 ранку було замінено 103 метри нової пластикової труби та магістральний водовод було відновлено. Після чого ЛКСП «Лисичанськводоканал» почав відновлювати водопостачання у місті. Наразі вже заповнилися резервуари ВНС «Білогорівська» та ВНС «Лисичанська». Для того щоб уникнути поривів, система водопостачання міста поступово заповнюється водою.

Звертаємо вашу увагу, що після проведення планово-ремонтних робіт з наступною промивкою та дезінфекцією, забороняється вживати воду для господарських та питних потреб, оскільки у ній буде підвищено дозу хлору.

Окрім того, зазначимо, що на цьому ремонтні роботи по вул. Генерала Потапенка ще не завершені. Наразі встановлюються нові колодязі для забезпечення у подальшому доступу робітників водоканалу до трубопроводу. Після чого буде виконано благоустрій території, на якій проводились роботи. А вже за 2-3 тижні, після усадки ґрунту, буде відновлено асфальтове покриття по вулиці.