У Лисичанську - мотокрос

Драйв, шалена енергія, гучні звуки моторів, що розривали спекотне повітря, — сьогодні, 8 серпня, у Лисичанську мотокрос. Вже стало доброю традицією, що змагання відбуваються саме у День будівельника, адже безпосереднім організатором та генеральним спонсором заходу є ТОВ «Лисичанська інженерно-будівельна компанія».

Справжнє свято спорту — ІІ етап Кубку Донбасу з мотокросу відвідав заступник керівника Лисичанської міської ВЦА Олег Калінін. Відкриваючи захід, Олег Вікторович привітав присутніх із професійним святом та висловив Подяку Лисичанської міської ВЦА співробітникам ТОВ «Лисичанська інженерно-будівельна компанія» за багаторічну плідну працю, значний внесок у розвиток будівельної ґалузі у регіоні, активну участь у громадському житті міста та з нагоди Дня будівельника:

  • — менеджеру з адміністративної діяльності Тетяні Потьомці;
  • — заступнику директора Федору Кузнецову;
  • — головному механіку Олександру Спиридонову;
  • — водію Віталію Логвіну;
  • — будівельнику-монтажнику Олександру Кривченку.

Після офіційної частини заходу розпочались змагання заїздами зареєстрованих учасників за передбаченим регламентом. Круті спуски та різкі повороти, рев двигунів моторів та стовпи піску і пилу, що здіймались догори, — все це заряджало глядачів позитивною енергією і спонукало до шалених оплесків.

Зазначимо, що у змаганнях взяли участь близько 50 спортсменів із 6 областей України: Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької, Сумської та Дніпропетровської. А кращих з кращих буде нагороджено за результатами проведених заїздів.