ЦНАП у м. Лисичанську відтепер ще більш доступний та мобільний

 Сьогодні ЦНАП у м.Лисичанську (далі – ЦНАП) обслуговує мешканців новоутвореної територіальної громади, що включає в себе три міста – Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля, чотири селища міського типу – Білогорівка, Вовчоярівка, Малорязанцеве та Мирна Долина, шість сіл – Біла Гора, Верхньокам’янка, Золотарівка, Рай-Олександрівка, Устинівка та Шипилівка, а також чотири селища – Лисичанський, Лоскутівка, Підлісне та Тополівка. Тож, працівниками ЦНАП проводиться велика робота з організації надання адміністративних послуг на віддалених робочих місцях. Багато послуг, що надаються адміністраторами, є життєво необхідними. Найпопулярнішими серед таких були і залишаються реєстрація місця проживання/перебування, реєстрація майна і бізнесу, паспортні послуги тощо.

Задля доступності та оперативності у наданні адміністративних послуг, злагодженої роботи з використанням кейсу «Мобільний офіс», а також своєчасної передачі прийнятих пакетів документів суб’єктам надання адміністративних послуг, керівництвом Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації на баланс Управління адміністративних послуг було передано автомобіль.

Завдяки новим можливостям наш ЦНАП стає ще доступнішим та мобільним!

Зазначимо, що сприяння розвитку у сфері надання адміністративних послуг в межах територіальної громади є пріоритетом для Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації. Плідна співпраця керівництва Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації та Управління адміністративних послуг забезпечує пошук та вирішення шляхів оптимізації процесів ЦНАП, що забезпечують підвищення якості обслуговування заявників та роботи із суб’єктами надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, ми дбаємо не тільки за якість надання адміністративних послуг, але і піклуємось за зручність кожного нашого відвідувача!

Ми працюємо для Вас!!!

Управління адміністративних послуг Лисичанської міської ВЦА