Олександр Заїка привітав рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом

 Сьогодні, 17 вересня, рятівники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони приймали вітання від керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександра Заїки з нагоди професійного свята – Дня рятівника.

«Дорогі наші герої! Прийміть слова щирої вдячності за вашу працю, високу майстерність і вірність обов'язку! Нехай нагородою за нелегку і небезпечну роботу стануть суспільне визнання та повага», - наголосив очільник громади.

Також від імені всієї громади Олександр Сергійович подякував присутнім за буденні подвиги – врятовані життя, попереджені трагедії, збережене майно та постійну готовність захищати людей і території від надзвичайних ситуацій.

 

У день професійного свята за високу самовідданість, мужність та оперативність під час виконання службових обов’язків, проведення заходів з забезпечення реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, бездоганне служіння громаді Олександр Заїка вручив медалі «За заслуги перед містом Лисичанськ» командиру відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини, прапорщику служби цивільного захисту Івану Лавренцову та старшому пожежному рятувальнику 64-ї державної пожежно-рятувальної частини, прапорщику служби цивільного захисту Олександру Гарбузу.

Також за сумлінне виконання службових обов’язків, особистий вагомий внесок в забезпечення реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення Почесними грамотами Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації відзначено командира другого воєнізованого гірничорятувального загону Державної воєнізованої гірничорятувальної служби у вугільній промисловості Павла Алейникова та найкращих рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони (відповідно до розпорядження керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації від 02.09.2021 №976).

До привітань приєднались начальник 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Луганській області полковника служби цивільного захисту Олександр Панін, керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, керівника міської ланки Єдиної державної системи цивільного захисту, полковник Олексій Бабченко, генеральний директор Приватного Акціонерного товариства «ЛИНІК» Іван Бойко та командир 2-го державного пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС України у Луганській області, полковник Олександр Резніков.

 Окрім того, під час святкового заходу начальник 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Луганській області полковника служби цивільного захисту Олександр Панін вручив керівнику Лисичанської міської ВЦА Олександру Заїці з нагоди Дня рятівника та на честь плідної співпраці пам’ятний подарунок – емблему Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Протягом урочистого заходу зі сцени лунали музичні вітання від солістки Луганської обласної філармонії Олени Босенко, лауреатів міжнародних конкурсів та фестивалів Наталії та Юрія Драньових, Тетяни Лазаревич та солістів та танцювальних колективів Палаців культури міста.