Олександр Заїка провів особистий прийом громадян

Сьогодні, 4 жовтня, керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка провів особистий прийом громадян, під час якого було розглянуто 12-ть звернень від мешканців територіальної громади, три з яких — колективні.

Так, до очільника міста звернулися представники ветеранів вугільної промисловості щодо прийняття до комунальної власності музею історії розвитку вугільної промисловості. З даного приводу Олександр Сергійович зазначив, що питання передачі музею знаходиться під його особистим контролем та обов’язково буде вирішено позитивно.

Під час прийому звернення громадян, переважно, стосувалися питань комунального господарства: ремонту фасаду будинку, відновлення асфальтного покриття пішохідних зон (тротуарів), встановлення світлофору, відновлення роботи ліфтів, облаштування майданчику під сміттєвими контейнерами, встановлення та відновлення ліній зовнішнього освітлення а також ремонту службового житла тощо.

Окрім того, під час прийому мешканці міста неодноразово наголошували на незадовільній роботі ЖЕКу № 3.

Настоятель приходів селищ Білогорівка та Золотарівка звернувся з проханням сприяти проведенню ремонтних робіт даху церковного приміщення та придбанні твердого палива.

За результатами прийому усі звернення взяті на контроль і передані до відповідних структурних підрозділів для виконання.

Відповіді будуть надані заявникам у встановлений чинним законодавством строк.