У Лисичанську відбувся святковий концерт до Дня захисників і захисниць України

 Низка святкових урочистостей у Лисичанську продовжилася біля пам’ятника добровольцям АТО, де очільник громади Олександр Заїка разом з військовим комісаром Лисичанського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майором Віталієм Косманом поклали корзину з квітами до підніжжя пам’ятника. Присутні вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

Після чого у глядацькій залі Лисичанського міського Палацу культури відбувся святковий концерт. Зі сцени керівник Лисичанської міської ВЦА привітав захисників і захисниць зі святом, подякував за мужність, стійкість та захист нашої держави.

«Мені особливо приємно вітати в цей день наших прекрасних жінок-захисниць, які з 2014 року, ставши на захист нашої Батьківщини на рівні з чоловіками, і зараз захоплюють нас своїм героїзмом і відвагою»,- підсумував Олександр Сергійович.

У цей святковий день за сумлінне виконання службових обов’язків щодо захисту громадської безпеки, суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України, бездоганне служіння українському народу та з нагоди Дня захисників і захисниць України Олександр Заїка нагородив Почесними грамотами та висловив Подяку Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації найкращим військовослужбовцям та поліцейським (відповідно до розпорядження керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації від 05.10.2021 №1122 та від 11.10.2021 №1143).

Справжнім подарунком для присутніх стали вокальні та хореографічні композиції від творчих колективів Палаців культури міста.