Лисичанський медичний фаховий коледж святкує 90-річчя з дня заснування

 Сьогодні, 20 жовтня, свій 90-річний ювілей святкує Лисичанський медичний фаховий коледж – один з найстаріших закладів Луганської області, який славиться високопрофесійним колективом, талановитими випускниками та студентами.

З цією визначною датою привітати колектив навчального закладу завітало й керівництво Луганської облдержадміністрації. Звертаючись до присутніх, очільник Луганщини Сергій Гайдай подякував колективу за те, що не дивлячись на зміни та реорганізації за ці роки, він зміг зберегти навчальний заклад.

 Також Сергій Володимирович побажав процвітання медичному коледжу та запевнив у підтримці з боку Луганської облдержадміністрації. «Ми зробимо все можливе для того, щоб викладачам було комфортно працювати, а студентам – плідно навчатись», – підсумував голова облдержадміністрації.

У цей святковий день родину медичного коледжу завітав привітати заступник керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олег Калінін.

Від імені керівника Лисичанської міської ВЦА Олександра Заїки та від себе особисто Олег Вікторович подякував викладачам за відданість справі, постійний пошук нових форм та методів навчання майбутніх медиків.

Також заступник очільника громади побажав колективу навчального закладу прихильності долі, радості нових здобутків та плідних успіхів на ниві освіти й науки, завзяття у справі навчання й виховання молоді на благо рідного краю та в ім’я процвітання України.

Окрім того, до привітань долучились директор Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА Юрій Стогнієв, директор Луганського регіонального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Дмитро Кісельов, директор Старобільського медичного фахового коледжу Ігор Тарасенко та директор Лисичанського педагогічного фахового коледжу Олена Літовка.

Приємним сюрпризом для присутніх стала низка відеопрезентацій, присвячених історії становлення навчального закладу, традиціям студентського життя, досягнень та перемог.

Солісти та колективи художньої самодіяльності міського Палацу культури приготували для всіх ювілейну концертну програму. Піднесений настрій у залі задавали ліричні твори та запальні танцювальні номери.