Робота з національно-патріотичного виховання в нашій громаді отримала високу оцінку на обласному рівні

Сьогодні, 2 грудня, відбулося засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді під головуванням заступника керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олега Калініна.

Під час засідання члени Координаційної ради розглянули 9 питань, які стосувалися підсумків роботи закладів освіти та культури, правоохоронних органів, територіального центру комплектування та соціальної підтримки, громадських об’єднань з національно-патріотичного виховання у 2021 році.

Підсумовуючи виступи доповідачів варто зазначити, що протягом 2021 року колективами закладів освіти та культури проведено цикл тематичних заходів та зустрічей, виконано безліч творчих та пошуково-дослідницьких робіт, створено чимало відеосюжетів та буклетів, взято участь у низці обласних та Всеукраїнських конкурсів до державних свят та пам’ятних дат.

З метою формування національно-патріотичної свідомості молоді в Лисичанській міській територіальній громаді на високому рівні налагоджена міжсекторальна співпраця між закладами освіти та культури, правоохоронними органами, територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, громадськими об’єднаннями. Інформаційні матеріали про проведені заходи з національно-патріотичного виховання висвітлювались на офіційних вебсайтах та сторінках у соціальній мережі Facebook Лисичанської міської ВЦА, закладів освіти та культури.

Як зазначила начальник відділу молоді та спорту Ніна Нецвєт, міська програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2021 роки виконана в повному обсязі, а робота в нашій громаді отримала високу оцінку на обласному рівні. Також затверджена відповідна міська програма на період 2022-2025 роки.

В свою чергу голова Координаційної ради Олег Калінін висловив слова вдячності виконавцям програми за високий рівень проведення заходів.