Спартакіада Луганської області серед команд державних службовців

14 травня п.р. відбулись зональні змагання XIII Спартакіади Луганської області серед команд державних службовців.

Змагання проходили окремо по підгрупах одночасно у містах: Краснодон, Сєвєродонецьк, Старобільськ та смт. Станично-Луганське.

Переможцями даного етапу Спартакіади стали команди міст Первомайськ, Свердловськ, Краснодон, Брянка; Старобільського, Кремінського, Слов’яносербського, Станично-Луганського районів. Саме вони візьмуть участь в обласних фінальних змаганнях, які відбудуться 4-5 червня п.р. на стадіоні ЛОФЦ «Олімп» у м. Кремінна.

Слід зазначити, що керівники різних рівнів регіональних органів влади особистою участю у Спартакіаді пропагують здоровий спосіб життя серед своїх підлеглих. Так, Краснодонський міський голова Юрій Баклагов та голова Новоайдарської районної ради Олександр Бабенко очолювали свої команди та виборювали перемогу у змаганнях з волейболу.

Спостерігачами даного заходу стали його організатори на обласному рівні, серед яких працівники Управління державної служби Головдержслужби України в Луганській області, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації та обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

Управління державної служби Головдержслужби України в Луганській області висловлює щиру подяку керівникам міст та районів області, всім учасникам Спартакіади і сподівається, що їх кількість щороку тільки зростатиме, адже метою цього заходу є зміцнення здоров’я наших посадовців, залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організація їх активного відпочинку тощо.

Управління державної служби Головдержслужби України в Луганській області