Комунальні служби продовжують роботи щодо забезпечення комфортного пересування громадою

 На території Лисичанської територіальної громади протягом минулої доби було задіяно 11 одиниць дорожньо-прибиральної техніки, що належить комунальним підприємствам міста.

Особливу увагу було приділено обробці піщано-сольовою суміщу ділянок доріг, які мають значні схили: по вул. Первомайській м. Лисичанськ, вул. Томашовській м. Новодружеськ, ділянці дороги (серпантин), що розташована між кварталом 50 років Перемоги та селищем Лисичанський.

Очищено близько 288 км проїжджої частини від снігу, оброблено протиожеледними матеріалами близько 90 м2 доріг та використано близько 27 т протиожеледних матеріалів.

Також для розчищення прибудинкових територій багатоквартирного житлового фонду та обробки протиожеледними матеріалами, а це близько 961,3 тис. м2, було задіяно 160 робітників житлово-комунальних підприємств.

Шановні мешканці територіальної громади!

Будьте обережними під час пересування територіальною громадою!

Шановні керівники підприємств, установ, організацій усіх форм власності! Закликаємо вас бути пильними та відповідальними. Своєчасно очищуйте від снігу та оброблюйте протиожеледними засобами території, закріплені за вашими підприємствами.