Відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при Лисичанській міській ВЦА

 Сьогодні, 20 січня, відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації під головуванням заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Олега Калініна.

Під час засідання розглянуто питання щодо взяття громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на квартирний облік у загальну чергу та чергу першочерговиків; включення до списку позачергового одержання жилих приміщень, внесення змін до облікових справ громадян, які перебувають на квартирному обліку та видачі ордерів на жилі приміщення.

Громадською комісією ухвалено зарахувати двох осіб на квартирний облік у загальну чергу та чергу першочерговиків, двох осіб — включити до списку позачергового одержання жилих приміщень та внести зміни до семи облікових справ. Окрім того, прийнято рішення надати одну квартиру сім’ї, яка перебуває у загальній черзі та черзі першочерговиків та одну квартиру сім’ї, яка перебуває у загальній черзі.

Із зазначених питань підготовлені пропозиції на розгляд керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації.

Відділ з обліку, розподілу та обміну житла Лисичанської міської ВЦА