Валерій ШИБІКО: 24-е лютого показало готовність громадян захищати свою землю від окупантів на будь-якому рівні!

Начальник Лисичанської міської військової адміністрації Валерій Шибіко привітав військовослужбовців 111-ї ОБр ТрО ЗС України з п’ятою річницею створення та вручив цінні подарунки особовому складу підрозділу.

- В умовах війни з росією складно переоцінити внесок воїнів тероборони в обороноздатності країни. 24-е лютого показало готовність громадян захищати свою землю від окупантів на будь-якому рівні. Лисичанська громада пишається кожним, хто в скрутний час не залишився осторонь та робить все можливе для збереження цілісності, суверенності та недоторканості нашої Батьківщини. Низький уклін військовослужбовцям вашої бригади за відданість військовому обов’язку, мужність та звитягу. Лисичанська громада впевнена, що завдяки вашому героїзму, ми повернемось в рідні домівки!, - наголосив Валерій Шибіко.

У відповідь, командир підрозділу, полковник Вадим БОНДАРЕНКО вручив подяку начальнику Лисичанської міської військової адміністрації Валерію ШИБІКО, за організацію та надання всебічної підтримки та допомоги підрозділам територіальної оборони Збройних Сил України, патріотизм та вагомий внесок у здобуття перемоги над російськими загарбниками.

Слава Україні та її Героям!

Тримаємо стрій, наближаємо Перемогу!

Більше фото за посиланням https://www.facebook.com/valysychansk/posts/pfbid02PXDjBMfnjFKu74uRNgAdL8bwtXcn6JBk3UcUNFDrovDocagK4o5KnWJrcHsDu1M3l