Валерій Шибіко відвідав дитячі будинки сімейного типу на Одещині

Начальник Лисичанської міської військової адміністрації Валерій Шибіко відвідав дитячі будинки сімейного типу та привітав діточок з прийдешніми Новорічними святами

ДБСТ Ковриженко, Білецьких, Понедільченко та Алєшко, в яких виховуються 40 дітей віком від 4 до 19 років, знайшли прихисток у місті Татарбунари Одеської області.

Це дійсно одна велика дружня сім’я, яка об’єднала в собі чотири родини.

Історія створення цих будинків почалася багато років тому у Лисичанську. Родина Людмили та Василя Ковриженків вирішила створити дитячий будинок сімейного типу, а згодом, родини їх донечок Юлії, Наталії та Марини також взяли на виховання дітей, позбавлених батьківського піклування.

З року в рік родини підтримували один одного. І навіть після тривалих поневірянь країною, через війну розв’язану росією, намагаються триматися разом.

- Я не можу передати словами враження, які я отримав від спілкування з дітками. Я побачив, що не дивлячись ні на що – в цих родинах панує затишок й піклування один про одного. Батьки, які взяли на себе таку важливу місію, як – виховання неповнолітніх, заслуговують на повагу та підтримку. Сьогодні привітали діток солодощами, канцелярією та побутовими наборами. Ознайомились з потребами родин. Будемо працювати над тим аби закрити нагальні потреби цієї дружньої сім’ї, - розповів начальник Лисичанської міської ВА Валерій Шибіко.

Лисичанська міська військова адміністрація пишається батьками-вихователями та їх ставленням до виконання своїх обов’язків.

Ці родини – приклад єднання, стійкості та незламності!

Подробиці в відео матеріалі https://www.youtube.com/watch?v=8wmOgo9mxIo