Щиро вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу!

28 квітня 2012 року в м. Каневі біля пам’ятника Кобзарю відбулися урочистості з нагоди нагородження переможців ІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням.

За підсумками ХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, проведеного під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» нагороджено по 27 призерів у номінаціях «Література», «Історія України та державотворення». (На фото Т.В. Пивоварова з зам. міністром освіти Євгеном Сулімою (м.Канів).

Серед нагороджених були і учениця 8 класу комунального закладу «Лисичанська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8» Поліна Міхалькова, переможець міського та обласного етапів ХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінації «Література», та її наставник, вчитель української мови та літератури Тетяна Василівна Пивоварова, які отримали Дипломи, Почесні Подяки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України,а також цінні подарунки.

Найкращі роботи талановитих юних літераторів, прозу, поезію та публіцистику, надруковано у збірці «У переддень зорі нової». Серед них і оповідання учениці КЗ «ЛСШ № 8» Поліни Міхалькової, яке має назву «Подих рідної землі». Книга дає можливість доторкнутися до ліричних думок молодого покоління, майбутніх будівничих України.

Щиро вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу!

За матеріалами сайту Лисичанського методичного центру http://lismk.org.ua/