У Лисичанську відбувся методичний квест "Розвиток сучасної субкультури дошкільника засобами інформаційного середовища" (фото)

8 квітня 2015 року на базі ВП «Лисичанського педагогічного коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» та ДНЗ № 8 «Світлячок» відбувся методичний квест «Розвиток сучасної субкультури дошкільника засобами інформаційного середовища».

Голова циклової комісії викладачів дошкільної педагогіки Грушевська І.В. розповіла про роль інформаційного середовища у формуванні сучасної субкультури дошкільника.

В обговоренні проблеми щодо використання ІКТ в управлінській та освітній діяльності прийняли участь головний спеціаліст відділу освіти Лисичанської міської ради Лагдан Н.В., завідувачка ДНЗ № 1 «Штачок» Клименко О.В., вихователь-методист ДНЗ № 3 «Дюймовочка» Куцко Н.С., педагоги та студенти педагогічного коледжу.

Учасники методичного квесту відвідали фахову лабораторію педагогічного коледжу, де ознайомилися зі смарт-технологіями при навчанні дітей дошкільного віку англійської мови та формуванню елементарних математичних уявлень, природничий музей.

Підсумком методичного квесту стало проведення майстер-класів для вихователів-методистів та керівників на базі ДНЗ № 8 «Світлячок», на яких було запропоновано для перегляду фрагменти занять в старших групах: з пріоритетом мовленнєвого розвитку «Знімаємо мультфільм» (вихователь Верцун О.М.) та з пріоритетом комп’ютерного конструювання «Місто майбутнього» (вихователь Щербакова А.О.).

Завідувач ДНЗ № 8 Бражникова Т.І. запросила учасників методичного квесту до «Педагогічного ательє», під час роботи у якому було створено модель форм роботи по впровадженню ІКТ в освітній процес ДНЗ.

Лисичанський методичний центр