Почесна нагорода педагога

Щиро вітаємо завідувача закладу дошкільної освіти № 8 «Світлячок» Бражникову Тетяну Іванівну з присудженням щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

Зазначимо, що згідно з Постановою Верховної Ради України від 19 грудня 2017 року № 2253-VIII щорічна Премія Верховної Ради України присуджується за особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання дітей.

Бражникова Тетяна Іванівна має солідний педагогічний стаж — 28 років в освітній сфері.

Уміння зосереджувати увагу на реалізації задуманого через залучення до співпраці колег, тримати руку на пульсі часу, передбачати результати колективної праці свідчать про унікальні організаторські здібності талановитого керівника й досвідченого наставника. Тетяна Іванівна намагається достукатись до серця кожного педагога, захопити творчими шуканнями, запалити бажанням утілити у практичну роботу інноваційні задуми та ідеї. Саме такі непересічні особистості спроможні надихнути інших бажанням самовіддано працювати в ім’я найдорожчого — дітей.

Тетяна Іванівна — цікавий співрозмовник і гарний промовець, вона завжди в курсі методичних, наукових новин. Уміє заволодіти увагою будь-якої аудиторії: чи це педагоги-початківці, чи колеги, чи діти та їхні батьки.

Якщо говорити про чесноти Тетяни Іванівни, то це, найперше, — розум і мудрість. Усі, хто спілкується з нею, відчувають душевність, прагнення порадити й розрадити, бо просто й легко веде освітянський і життєвий діалог ця жінка. Професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця Бражникової Тетяни Іванівни внесли вагомий вклад у розвиток освіти нашого регіону, забезпечили повагу серед колег, вихованців та їх батьків.

Заслужена висока нагорода Тетяни Іванівни — це підґрунтя для подальших її успіхів на освітянській ниві.

Відділ освіти Лисичанської міської ради