Вітаємо команду ЛСШ № 27 з перемогою у щорічному міському фестивалі ДЮП!

Вчора, 12 березня, Лисичанський позашкільний центр по роботі зі школярами та молоддю гостинно зустрічав усіх, хто якимось чином пов’язаний зі службою порятунку «101». Щорічний фестиваль Дружин юних пожежників (ДЮП) об’єднав 8 шкільних команд, їх наставників та почесних гостей свята.

Учасники фестивалю змагалися в одному лише конкурсі — «Домашнє завдання» за єдиною визначеною тематикою: «Хай вогонь в серцях палає, а пожеж хай не буває!». Діти з завзяттям демонстрували свої міні-постановки, танцювальні та вокальні здібності, знання та практичні навички правил безпеки життєдіяльності. Лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне — правила безпеки треба знати і завжди пам’ятати.

Рівень знань конкурсантів з пожежно-рятувальної справи об’єктивно оцінювало журі у складі головного спеціаліста відділу освіти Лисичанської міської ради Юлії Курпас, провідного фахівця відділу цивільного захисту Лисичанського міського управління ДСНС в Луганській області Данили Ткача, головного фахівця організаційного сектору Лисичанського міського управління ДСНС в Луганській області Оксани Томашевської та педагога-організатора ЗОШ № 13 Надії Ткаченко.

За результатами виступів команд, одностайним рішенням журі фаворитами цьогорічного фестивалю ДЮП стали:

І місце — команда «Заряджені перемагати», ЛСШ № 27;

ІІ місце — команда «Сирена», ЗОШ № 30;

ІІІ місце — команда «Титани», ЗОШ № 2.

Переможців конкурсу було нагороджено солодкими подарунками та почесними грамотами Лисичанського міського управління ДСНС в Луганській області та відділу освіти Лисичанської міської ради.

Лисичанський позашкільний центр по роботі зі школярами та молоддю