Буккросинг крокує Лисичанськом

 У новорічні святкові дні завжди трапляються дива, розпочинаються нові справи та оригінальні проєкти. Так і колективи ДНЗ «Світлячок» та СШ I-III ступенів №27 вирішили не відставати і разом розпочали нову справу під назвою «Буккросинг».

Буккросинг – процес, при якому люди обмінюються книжками, і тим самим популяризують культ читання. Будь-хто, прочитавши книгу, залишає її у громадському місці або спеціальному будиночку для того, щоб інша, випадкова людина могла цю книгу знайти та прочитати; та, у свою чергу, - повторити процес. Ця практика є дуже популярною в Європі, Америці, в багатьох містах Україні, а тепер і у Лисичанську.

 

Батьки вихованців закладу «Світлячок» виготовили будиночок для книг. За сприянням ЛЖЕК №5 будиночок був встановлений на території скверу 10-річчя Незалежності України.

Сьогодні, 3 січня, вихованці дошкільних закладів «Світлячок», «Іскорка», «Чайка», а також учні школи №27 завітали до скверу на святкову програму «Буккросинг крокує Лисичанськом», під час якої будиночок для книг був урочисто відкритий.

Тепер у кожного мешканця мікрорайону ГТВ є можливість долучитися до міжнародного руху буккросинг.

Читайте із задоволенням! Читайте - це корисно і модно!

Лисичанський методичний центр