До уваги підприємців!

29-31 жовтня 2009 року у м. Ростов-на-Дону («ВЦ «ВєртолЕкспо»), відбудеться IX-й Міжнародний економічний форум «Малий бізнес: інновації та розвиток», за участю інноваційно-орієнтованих підприємств та організацій Південного федеративного округу.
Даний форум відбудеться в рамках Днів Луганської області у Ростовській області.
Форум організовується за підтримкою Міністерства економічного розвитку РФ, Торгово-промислової палати РФ, Російського союзу промисловців та підприємців та Апарату повноважного представництва президента в Південному федеративному окрузі та за участю Адміністрації Ростовської області РФ і Луганської обласної державної адміністрації.
У рамках форуму заплановано проведення:
- Донської венчурної ярмарки;
- VI-ої спеціалізованої міжрегіональної виставки інновацій «Високі технології ХХI століття» у тому числі колективні стенди з презентаціями інноваційно-орієнтованих підприємств та науково-технічного потенціалу суб'єктів Південного федеративного округу;
- IX-ої виставки-ярмарку продукції суб'єктів малого та середнього підприємництва «Бізнес Дону»;
- Біржі субконтрактів.


Більш детальну інформацію про економічний форум можна отримати у відділі європейської інтеграції та виставкової діяльності Головного управління економіки за телефоном (0642) 53-80-52 або на е-мail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .


Контактна особа: Атюшкін Юрій Анатолійович – начальник відділу.