Анонс культурних та спортивних заходів з 26 жовтня по 1 листопада

З 26 жовтня, протягом тижня, до 65-ї річниці визволення України від фашистських загарбників відкриються виставки творчих робіт у територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян УПСЗН міської ради.

28 жовтня о 14.30 у бібліотеці-філії № 10 відбудеться бесіда «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні» до 65-річчя визволення України від фашистських загарбників.
Цього ж дня, викладачі шкіл естетичного виховання візьмуть участь у семінарі-практикумі у Сєвєродонецькому музичному училищі ім. С. Прокоф’єва та у семінарі у Луганському коледжі культури і мистецтв.

29 жовтня о 14.00 ПК ім. В.М. Сосюри запрошує на вечір романсу «Доки горить свіча».

30 жовтня викладачі шкіл естетичного виховання та керівники аматорських колективів міста братимуть участь у семінарі-практикумі в Луганському коледжі культури і мистецтв.

З 29 жовтня по 1 листопада команда міста братиме участь у ХХ Міжнародному турнірі з боксу, присвяченому пам’яті майстра спорту О. Назаренка.

Крім того, з 28 жовтня по 1 листопада команда м. Лисичанська візьме участь в Міжнародному турнірі з бадмінтону, присвяченому пам’яті Макарова (м. Дніпропетровськ).