Анонс культурних та спортивних заходів з 19 по 25 грудня (оновлено)

20 грудня о 09.00 на базі ЗОШ № 30 розпочнуться спортивні змагання «Олімпійське лелеченя», а о 14.00 в центральній бібліотеці — профорієнтаційний марафон «Хочу стати поліцейським» для учнівської молоді в рамках програми «ПОЛіС».

22 грудня відбудуться:

— о 12.00 в Лисичанській дитячій музичній школі — міський конкурс виконавської майстерності учнів шкіл естетичного виховання «Музична палітра»;

о 13.00 в центральній бібліотеці — фольклорне свято «Сузір’я єдності».

23 грудня о 13.00 ПК ім. В.М Сосюри запрошує на вечір-зустріч з Олександром Бербенцем «На одинці з Олександром Бербенцем».

25 грудня о 10.00 в центральній бібліотеці розпочнеться майстер-клас з виготовлення аксесуарів «Оригінальні аксесуари на всі випадки життя».

24 грудня о 09.00 в міській ДЮСШ розпочнуться змагання Чемпіонату міста Лисичанськ зі стрибків на батуті (стрибки на акробатичній доріжці), а о 10.00 в спортивній залі «Скляр» — Чемпіонат міста Лисичанськ з міні-футболу.

Окрім того, протягом наступного тижня спортсмени та творчі колективи візьмуть участь у наступних заходах за межами міста:

— з 19 по 23 грудня вихованці ДЮСШ — у Чемпіонаті України з боксу серед молоді (м. Харків);

— з 20 по 25 грудня учні Новодружеської ДШМ — в обласному конкурсі художньої творчості серед учнів художніх шкіл і художніх відділень шкіл мистецтв «Україна очима дітей із зони АТО» (м. Київ);

— 23 грудня вихованці ДЮСШ — у Кубку Луганської області з акробатичного рок-н-ролу (м. Сєвєродонецьк);

— 23 та 24 грудня вихованці ДЮСШ — у турнірі з боксу пам’яті В.Хрисанкова (м. Сєвєродонецьк).