Анонс культурних та спортивних заходів на 17-23 травня

17 травня почне працювати виставка-порада «Вибір професії – важливе рішення» у бібліотеці-філії № 8.

18 травня о 14.00 відбудеться інформаційний серпантин «Україна – східний сусід» з циклу заходів «Україна і Європа разом» у бібліотеці-філії № 3.

19 травня почнуть свою роботу виставка-панорама «Парад країн Європи» у бібліотеці-філії № 5 та виставка-заклик «Мова єднає всіх» у бібліотеці-філії № 10.

20 травня почне працювати виставка-порада «Професії сучасного світу» у бібліотеці-філії № 6. Того ж дня о 12.00 відбудеться засідання клубу «АРС»: бібліо-подіум «Дивосвіт молодих поетів» у центральній бібліотеці.

21 травня о 17.00 у ЦПРМШ відбудеться звітний концерт викладачів та учнів дитячої музичної школи № 2.

22 травня у центральній бібліотеці почне працювати виставка-нагадування «Вибір є завжди у кожного з нас», що проходитиме в рамках міської програми профілактики злочинності.

23 травня у бібліотеці-філії № 10 почне працювати фотовиставка «Місто на Соколиних горах», що проходитиме в рамках програми «Патріот Луганщини». Окрім того, в неділю на стадіоні міста Привілля відбудуться ігри Чемпіонату області з футболу серед команд-юнаків, в яких прийматиме участь і команда Лисичанська.

Також 17-18 травня міська команда прийматиме участь у Чемпіонаті Європи з киокушин карате серед дорослих що відбуватиметься в Румунії. Окрім того, наші спортсмени прийматимуть участь у Відкритому Чемпіонаті України по греблі на байдарках та каное серед підлітків 1996-97р.н. та юнаків 1994-95р.н., що проходитиме в м. Ковель Волинської обл. з 20 по 23 травня, а також у Першості області з легкої атлетики серед юнаків, що проходитиме у Луганську 20-21 травня.