В Лисичанську відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 1 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Члени виконкому розглянули матеріали про будівництво та архітектуру, про опіку та піклування, про хід інвентаризації порожнього житлового фонду комунальної власності територіальної громади м. Лисичанська, заслухали звіт щодо виконання міського бюджету тощо.

Начальник фінансового управління Микола Солодовник звітував щодо виконання міського бюджету за 9 місяців 2016 року. Члени виконкому прийняли до відома інформацію та вирішили винести проект рішення «Про виконання міського бюджету за 9 місяців 2016року» на затвердження чергової сесії міської ради.

Також члени виконкому затвердили рішення «Про акти санітарно-технічного стану будинків», до якого надійшли будинки № 25 по вул. Маршала Жукова та № 83 по вул. Північна. Ці будівлі вважаються такими, що входять до «Плану комплексних заходів щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2013-2016 рр.». Розглянули та ухвалили рішення «Про затвердження списку громадян, які втратили житло в результаті руйнування в 2014 році будинку № 17 кв. Жовтневої революції м. Лисичанська, для надання грошової компенсації» та «Про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля». Також внесли змін до переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Лисичанськ.

Окрім того, члени виконкому, керуючись кадровими змінами, які відбулися в виконавчих органах міської ради, внесли зміни до складу деяких міських комісій, а також внесли зміни та затвердили у новому посадовому складі міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Було прийнято ряд рішень щодо підготовки та проведення загальноміських заходів, присвячених наступним святам: Дню визволення України від фашистських загарбників, Дню Гідності та Свободи, Дню пам’яті жертв голодоморів, Дню працівника соціальної сфери, Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».