Анонс культурних та спортивних заходів на 2-8 травня

У середу, 4 травня, у центральній міській бібліотеці о 12:00 розпочне свою роботу творча лабораторія «Творимо. Пишемо. Публікуємо». Того ж дня у літературно-музичній вітальні ПК ім. В.І. Леніна о 13:00 розпочнеться зустріч «Пам’ятаймо 41-й і сьогодні, і завжди».

5 травня о 14:00 у ЗОШ №14 розпочнеться зустріч міського голови Сергія Дунаєва з ветеранами Великої Вітчизняної війни. У той самий час проходитимуть зустрічі поколінь «Сповідь солдатських сердець» у бібліотеці-філії № 9 та у музеї бойової і трудової слави скляного заводу ПК ім. В.М. Сосюри.

6 травня о 10:00 творчій колектив ПК ім. В.М. Сосюри демонструватиме студентам ВПУ № 94 літературно-музичну композицію «Набат війни нам знов стучить в серця». А об 11:00 центральна бібліотека запрошує на караоке – у цей час там розпочнеться музично-розважальний захід «Нас пісня кликала до Перемоги».

7 травня об 11:00 розпочнеться зустріч з ветеранами «Шляхами мужності і слави» у бібліотеці-філії № 6. А о 14:00 у бібліотеці-філії № 3 проходитиме урок мужності «Пам'ять про вас у нашім серці жива». Того ж дня учні Лисичанської дитячої музичної школи № 2 прийматимуть участь у регіональному конкурсі «Пісенне джерело», що проходитиме у м. Рубіжне.

8 травня, напередодні Дня Перемоги, дитяча бібліотека № 1 запрошує на конкурс малюнків «Хай буде мир на всій планеті» (початок об 11:00). А о18:00 розпочнеться концерт «Від усіх, хто не бачив війни» на площі біля ПК ім. В.І. Леніна.

Також наступного тижня очікуються наступні спортивні події.

4-7 травня у м. Суми міська команда братиме участь у Міжнародному турнірі «Кубок Перемоги» з дзюдо. 4-6 травня наші гімнасти змагатимуться у Відкритій першості Сєверодонецька зі спортивної гімнастики. 6 травня водноспортивна база «Лисичанець» прийматиме традиційну міську Спартакіаду інвалідів та їх сімей. А 7 травня на стадіоні «Шахтар» проходитиме турнір з міні-футболу серед ветеранів.