Анонс культурних та спортивних заходів на 13-19 лютого

15 лютого відзначається День пам’яті учасників бойових дій на території інших держав. Власне, цій темі й присвячена більшість заходів, запланованих відділом культури Лисичанської міської ради.

Тож 14 лютого о 14:00 у ПК ім. В.М. Сосюри розпочнеться вечір-реквієм «Жива пам’ять», присвячений 23-й річниці виводу радянських військ з Афганістану. Того ж дня також о 14:00 у міському краєзнавчому музеї відбудеться тематичний урок «Згадуючи Афган».

15 лютого о 13:00 у міській центральній бібліотеці можна буде переглянути літературно-музичну композиції «Бій гримів в околицях Кабулу». У той же час у бібліотеці-філії № 8 розпочнеться урок скорботи «Афганські надії у серці печуть».

Ще один захід відбудеться у центральній бібліотеці 17 лютого. Цього дня о 12:00 там проходитиме літературний захід, присвячений 175-й річниці із дня загибелі Олександра Сергійовича Пушкіна.

Окрім того 14 лютого у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю проходитиме конкурс серед учбових закладів міста «Юні інспектора руху».

Також наступний тиждень буде багатий на спортивні заходи.

15-17 лютого у спортивній залі ЛПК у межах Спартакіади студентів ССУЗів проходитимуть змагання з настільного тенісу.

16-19 лютого наші спортсмени візьмуть участь у Чемпіонаті області з боксу серед школярів 1998-99р.н., що проходитиме у Луганську.

Також 16-19 лютого наші спортсмени змагатимуться у Першості міста Рубіжне з боксу, присвяченій визволенню міста від німецько-фашистських загарбників.

18 лютого шанувальників легкої атлетики запрошуємо до л/а манежу СШ № 14, де проходитиме Відкритий Чемпіонат міста з цього виду спорту. Початок змагань о 10:00.