Анонс культурних та спортивних заходів з 08 по 14 квітня

alt10 та 11 квітня у спортивній залі нафтохімічного технікуму відбудуться змагання з шахів у рамках зональної обласної Спартакіади студентів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації м. Лисичанська.

11 квітня о 10.00 у центральній бібліотеці міста відбудеться тренінг «Навчання комп’ютерної грамотності». О 13.00 ПК ім. В.І. Леніна запрошує на сольний концерт барда Олександра Бербенця «Одинокий байкер». О 14.00 у ПК ім. В.М. Сосюри пройде тематичний вечір, присвячений Дню звільнення в’язнів з фашистських концтаборів «У дні випробувань і перемог».

12 квітня о 09.00 у Лисичанській міській ДЮСШ відбудуться змагання з відбору спортсменів для участі у Чемпіонаті області зі спортивної акробатики. О 10.30 у спортивній залі гірничого технікуму проходитиме міська спартакіада з видів спорту серед робітників місцевого самоврядування, бюджетної сфери та держслужбовців. О 13.00 у центральній бібліотеці розпочнеться міський творчий конкурс «Проба пера», а о 14.00 — час абітурієнта «Престижна професія чи усвідомлений вибір».

13 квітня о 10.00 у міській ДЮСШ відбудеться Відкритий Чемпіонат міста з Айкідо серед юнаків та дівчат.

Окрім того, з 6 по 12 квітняспортсмени нашого міста візьмуть участь в навчально-тренувальних зборах та Чемпіонаті України з боксу серед юніорів (м. Харків), а 13 квітня - у Чемпіонаті області зі спортивної акробатики (м. Стаханов)