Запрошуємо взяти участь у міжнародній книжній виставці "Sharjah International Book Fair- 2015" з 4 по 14 листопада 2015 року в Об`єднаних Арабських Еміратах

За інформацією Посольства України в Об`єднаних Арабських Еміратах, у період з 4 по 14 листопада 2015 року під патронатом Його Високоповажності шейха Султана бін Моххамеда Аль Касімі, члена Вищої ради та правителя емірату Шарджа, також за сприяння Управління книжкових справ Шарджі проходитиме 34-й міжнародний книжковий ярмарок «Sharjah International Book Fair- 2015» (Експоцентр, Шарджа).

Захід покликаний сприяти розвитку діалогу між культурами та зміцненню співпраці між різними фахівцями книжкової індустрії, зміцнюючи в такий спосіб статус Шарджі, як міжнародного майданчика для культурного та інтелектуального спілкування між різними народами всього світу.

Планується, що участь у заході візьмуть кращі автори світу, які поділяться своїм досвідом та натхненням, а окрім з них представлять свої нові літературні твори.

У рамках заходу також започатковано фонд у розмірі 300000 дол. США під назвою «Sharjah International Book Fair`s Translation Grant Fund», який надає підтримку перекладу літературних творів на різні мови. Зазначений грант може бути цікавим для видавців та менеджерів агентств перекладу, зацікавлених у купівлі та продажу прав на переклади книг для публікації на різних мовах.

Зацікавленим звертатись до управління економіки Лисичанської міської ради за тел. (06451)72600, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Додаток: інформаційні матеріали щодо зазначеного заходу.

Вложения:
Скачать этот файл (Informacionnie_materiali.pdf)Informacionnie_materiali.pdf[Информационные материалы]