В Україні проводиться національний молодіжний відео фестиваль PLURAL+UKRAINE

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради інформує, що за підтримки Мінмолодьспорту з нагоди 65-ї річниці Міжнародної організації з міграції (МОМ) та 20-річчя роботи представництва МОМ в Україні проводиться національний молодіжний відео фестиваль PLURAL+UKRAINE, який є частиною глобальної спільної ініціативи Альянсу Цивілізацій ООН та МОМ «Молодіжний відео фестиваль PLURAL+».

Метою фестивалю є залучення молоді до створення оригінальних і креативних відео на тему міграції, розмаїття та соціальної інтеграції. Підтримуючи і розповсюджуючи відео, створене молоддю, PLURAL+ визнає, що саме молодь має потужний вплив на позитивні соціальні зміни у світі, якому притаманні нетерпимість, культурне та релігійне протистояння.

До участі у національному молодіжному відео фестивалі PLURAL+ UKRAINE запрошується молодь віком від 16 до 25 років, яка проживає в Україні, тимчасово перебуває закордоном або має іноземне громадянство та на законних підставах перебуває в Україні.

Для участі у конкурсі до 31 серпня 2016 року необхідно поштою надіслати заявку та DVD диск з відео (Представництво МОМ в Україні, вул. Михайлівська, 8, Київ, Україна, 01001).

З правилами та вимогами для участі у відео фестивалі PLURAL+UKRAINE можна ознайомитися на сайті Представництва МОМ в Україні (http://iom.org.ua/).

За додатковою інформацією щодо фестивалю, звертатися до координатора проекту — Анастасії Винниченко (тел. +38 044 568 50 15, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ).

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради