ЛКСП "Лисичанськводоканал" повідомляє

ЛКСП «Лисичанськводоканал» має намір змінити діючі тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення та затвердження тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

Відповідно до «Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012року № 390, Лисичанське комунальне спеціалізоване підприємство з видобутку, обробки, реалізації води та очищенню стоків «Лисичанськводоканал» інформує про намір здійснити перегляд розміру діючих тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення та встановлення тарифів на послуги централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

Підставами для перегляду Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі НКРЕКП) діючих тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення й встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) є: збільшення вартості електричної енергії на 20,35% (з 1,4112 до 1,6984 грн./квт.год), зростання цін на паливо-мастильні матеріали в середньому на 73,5% (у т.ч. бензин з 8,42 до 14,57 грн/л.-на 73,0%, дизельне паливо з 8,17 до 13,44 грн./л — на 64,5%, газ метан з 5,46 грн. до 10,00 грн./м3 — 83,1%, газ пропан-бутан з 5,22 до 7,12 грн./л — на 36,4%).

Крім того, Постановою Кабінету Міністрів України від 08 липня 2015року № 474 «Порядок подання засобів вимірювальної техніки на періодичну повірку, обслуговування та ремонт» визначено, що періодична повірка, обслуговування та ремонт засобів обліку водопостачання, які перебувають у власності фізичних осіб, здійснюється суб’єктами господарювання, що надають послуги з централізованого водопостачання, а Законом України «Про метрологію та метрологічну діяльність», який набрав чинності з 01.01.2016 року визначено, що періодична повірка засобів обліку водопостачання проводиться за рахунок тарифів на водопостачання, що потребує включення додаткових витрат на проведення робіт з періодичної повірки, обслуговування і ремонту квартирних засобів обліку холодної води, у т.ч. їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки, а також формування обмінного фонду засобів обліку холодної води.

На виконання Закону України «Про житлово-комунальні послуги», відповідно до вимог постанови НКРЕКП від 10.03.2016р. № 302 «Порядок формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення» та постанови НКРЕКП від 10.03.2016р № 303 «Порядок формування тарифів на послуги з централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем»" і «Процедури встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)», затвердженої постановою НКРЕКП від 15.01.2015 року № 13 та «Процедури встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення», затвердженої постановою НКРЕКП від 24.03.2016 року № 364 підприємство виконало розрахунок і надало заяву з розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

Прогнозні розрахунки тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) складають (без ПДВ):

централізоване водопостачання — 12,45 грн. за м3; централізоване водовідведення —5,73 грн. за м3;

централізоване постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем)— 13,00грн.за м3; — централізоване водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) — 5,98 грн.за м3

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 14 днів з дня публікації цього повідомлення, за адресою: вул. В.Сосюри, 168, м. Лисичанськ або на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

ЛКСП «Лисичанськводоканал»

Вложения:
Скачать этот файл (Struktura_1.doc)Struktura_1.doc[Структура тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення ЛКСП «Лисичанськводоканал» ]
Скачать этот файл (Struktura_2.doc)Struktura_2.doc[Структура тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) ЛКСП «Лисичанськводоканал»]