Щодо зміни тарифів на послуги водопостачання та водовідведення

ЛКСП «Лисичанськводоканал» повідомляє, що відповідно до Закону України «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг», Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» та постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 10.03.2016р. № 302 «Про затвердження порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг на своєму засіданні 26.04.2017р. встановила Лисичанському комунальному спеціалізованому підприємству по видобутку, обробці, реалізації води та очищенню стоків «Лисичанськводоканал» структуру тарифів та тарифи.

На централізоване водопостачання — 15,42 грн./м3 (без ПДВ) та на централізоване водовідведення — 5,97 грн./м3 (без ПДВ).

На централізоване постачання холодної води (з використанням внутрішньо будинкових систем) — 16, 09 грн. /м3 (без ПДВ) та на водовідведення (з використанням внутрішньо будинкових систем) — 6, 28 грн. /м3 (без з ПДВ).

Постанова про встановлення тарифів набере чинності з дня, наступного за днем їх опублікування в офіційному друкованому виданні-газеті «Урядовий кур’єр».

ЛКСП «Лисичанськводоканал»