Лисичанське КАТП 032806 висловлює вдячність споживачам, які сумлінно щомісяця розраховуються за послуги та не накопичують борги

Ми щиро вдячні мешканцям міста, які щомісячно вчасно розраховуються за комунальні послуги і сподіваємося, що боржники все ж вирішуватимуть питання погашення боргів у добровільному порядку.

У листі Міністерства з питань ЖКГ України від 17.05.2007 № 12/1-64 зазначено, що «списання боргів за спожиті житлово-комунальні послуги чинним законодавством не передбачено».

Нагадуємо,  тим, хто має заборгованість з оплати за вивезення за послуги ТПВ, що підприємство пропонує укласти договір про реструктуризацію заборгованості за житлово-комунальні послуги на зручну для Вас суму оплати.

Заздалегідь вдячні абонентам за порозуміння та вчасний розрахунок за спожиті послуги.

Провести звірку з абонентами Лисичанського КАТП 032806 можна за адресами:

— м. Лисичанськ, квартал Центральний, 8;

— м. Лисичанськ, вул. Менделєєва, буд. 42;

— м. Привілля, вул. Ломоносова, будівля міської ради;

— м. Новодружеськ, вулиця Грушевського, будівля ЖЕКу № 6.

Графік роботи:

понеділок — четвер з 8.00 до 17.00,

п’ятниця — з 08 .00 до 16.00

Перерва з 12.00 до 12.48.

Вихідний — субота-неділя«.

Заступник директора з юридичних питань та правового забезпечення Вікторія Гусакова зможе Вас прийняти особисто, провести безкоштовну юридичну консультацію, виїхати за адресами, допомогти скласти заяви, інші процесуальні документи, договори за попереднім записом за телефоном підприємства (066) 321 51 26.

Посадова особа, що здійснює прийом громадян на підприємстві Лисичанське КАТП 032806, керується Конституцією України, Законом України «Про звернення громадян», Указом Президента України від 07 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», іншими нормативно-правовими актами України, а також цим Порядком.

Якщо вирішити порушене питання безпосередньо під час особистого прийому неможливо, воно розглядається у тому ж самому порядку, що й письмове звернення. Про результати розгляду громадянинові на його бажання надається усна або письмова відповідь.

Лисичанське комунальне автотранспортне підприємство 032806