Конкурс проєктних ідей Стратегії розвитку Луганської області до 2027 року

У зв’язку з розробкою Стратегії розвитку Луганської області до 2027 року та Плану її реалізації Департаментом економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму Луганської обласної державної адміністрації оголошено збір проектних ідей для формування Плану заходів з реалізації Стратегії.

Проєкті ідеї буде відібрано, проаналізовано та пріоретизовано робочою групою з розробки Стратегії розвитку Луганської області та планів заходів з її реалізації з урахуванням критеріїв (додаються).

За результатами буде сформовано Каталог проєктних ідей регіонального розвитку на 2021-2023 роки із визначенням джерел фінансування.

Просимо запропонувати проєктні ідеї, які дозволять реалізувати завдання Стратегії (проєкт Дерева цілей Стратегії додається).

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким вимогам:

1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.

2. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.

3. Термін реалізації проєкту — не більше 3 років (2021-2023 роки).

4. Проєктна ідея стосується одного або кількох завдань Стратегії.

5. Існує людська, фінансова та технічна спроможність для реалізації проєкту.

6. Існує спроможність суб’єктів, на об’єкти яких спрямовано реалізацію проєктів, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок власних коштів.

Проєктна ідея має бути представлена у формі (додається), обсягом не більше 2-х сторінок.

Заповнені форми просимо надсилати не пізніше 6 грудня 2019 року на електронні адреси: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. з приміткою «До плану реалізації Стратегії».