Всеукраїнська мережа клубів програмування Code Club Україна запрошує до співпраці

 Всеукраїнська мережа клубів програмування Code Club Україна запрошує до співпраці вчителів, бібліотекарів, IT-фахівців та інших зацікавлених осіб територіальних громад Луганської області з метою створення надійної мережі безкоштовних клубів програмування для дітей 8-17 років у населених пунктах регіону.

Місія проєкту — зробити ІТ-освіту в різних куточках Луганщини доступною для кожної дитини, розвивати інтелектуальне менторство (наставництво) серед вчителів, бібліотекарів, студентів та всіх, хто має справу з інформаційними технологіями. Адже за умовами проєкту, програмування дітям викладають ментори-волонтери у школах, бібліотеках, хабах та інших просторах, де це можливо завдяки наявності комп’ютерної техніки.

У межах проєкту буде надано:

  • — постійну методичну підтримку для менторів-наставників: навчальні вебінари, індивідуальні зустрічі, воркшопи;
  • — готові навчальні програми за 9-ма напрямками: «Scratch», «Python», «Математика», «Логіка», «3Д моделювання», «2Д Анімація» та іншими;
  • — програму лояльності (бонуси) для менторів-волонтерів;
  • — сертифікати для дітей та їхніх наставників;
  • — за особливу активність та сталу участь у проєкті Code Club гарантує пошук додаткової комп’ютерної техніки для простору/закладу, де функціонує такий клуб програмування.

Для участі у проєкті необхідно заповнити реєстраційну форму: https://bit.ly/3aZnoId

Із нагоди початку нового навчального модуля 25 січня 2022 року о 17:00 буде проведено онлайн презентацію проєкту Code Club Україна «Менторство як тренд серед представників закладів освіти» з метою ознайомлення з місією проєкту та умовами участі. Захід відбудеться на комунікаційній платформі Zoom.

Для участі у презентації необхідно попередньо зареєструватися за посиланням https://forms.gle/yGaX4GWKKr4zEh3q9 .

Навчальний модуль (семестр) почнеться у лютому 2022 року. Фінал модуля і випускні плануються на початку травня.

За умовами участі у проєкті ментори проводять заняття офлайн або онлайн один раз на тиждень протягом години. Якщо ментор бажає прискорити засвоєння матеріалу, то призначає заняття двічі на тиждень у будь-які зручні для себе дні та час. Група дітей — до 10 учнів. Набором учнів до групи займається куратор.

Додаткову консультацію можна отримати за телефоном: +38 066 818 70 43 або електронною поштою: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Відділ економіки Лисичанської міської ВЦА