Про утворення ініціативної групи з підготовки формування складу Молодіжної ради

Про утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради та затвердження Положення про Молодіжну раду при Лисичанській міській військовій адміністрації Сєверодонецького району Луганської області.

З метою підготовки та проведення установчих зборів з формування складу молодіжної ради при Лисичанській міській військовій адміністрації Сєверодонецького району Луганської області, забезпечення участі молоді у формуванні та реалізації в громаді державної політики у молодіжній сфері, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.2018 № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи» запрошуються представники інститутів громадянського суспільства, представники учнівського та студентського самоврядування, представники громадських організацій, які працюють з молоддю, активна молодь Лисичанської міської територіальної громади.

Установчі збори відбудуться 01 липня 2023 року о 10:30, за адресою:

м. Дніпро вул. Телевізійна, буд. 2, посилання на ZOOM та детальна інформація за номерами телефонів +380952402066, +380660508442.