Підприємці-ветерани та ВПО можуть отримати грант на бізнес в сфері громадського харчування

Підприємці-ветерани, внутрішньо переміщені особи й бізнеси, які постраждали від російської агресії, матимуть шанс отримати фінансування своїх проєктів у сфері громадського харчування від благодійного фонду «МХП — Громаді».

До участі в конкурсі прийматимуть бізнес-ідеї підприємців з галузі HoReCa (заклади харчування, готелі, кейтеринг). Подати їх можуть представники українського малого та середнього бізнесу з 13 областей України, зокрема з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей. Заявки приймають по 23 жовтня включно.

У процесі відбору експерти конкурсу «Роби своє з Kurator» оберуть 10 переможців, кожен з яких отримає до 100 тисяч гривень для своєї справи.

Після старту конкурсу організатори допомагатимуть учасникам з заповненням заявок під час консультацій на вебінарах.

Деталі та умови участі можна знайти на офіційному сайті конкурсу: https://doyourbusiness.com.ua/

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості: