З подякою волонтерам

Бувають часи, коли ми не можемо розраховувати на власні можливості. Але ж є люди, які в скрутну хвилину безкорисливо протягнуть руку допомоги слабким та безпорадним.

Волонтер — це людина, що добровільно займається безвідплатною суспільно-корисною діяльністю. Почесна місія — допомога у вирішенні проблем тих, хто опинився в складній життєвій ситуації. Ця місія неможлива без таких високих моральних якостей як доброта, гуманність, милосердя.

Сьогодні, 5 грудня, у Лисичанському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) спільно з Лисичанською міською організацією ветеранів України відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному Дню волонтера.

Зі словами щирої вдячності та поваги звернулись до волонтерів робітники терцентру: «Низький вам уклін, шановні, за щирість, любов до людей та співчуття! Ви робите потрібну і гуманну справу!».

Подарунком для всіх присутніх стала концертна програма, яку підготувала учні та викладачі Лисичанської дитячої школи мистецтв № 2.

Зі святом вас, шановні волонтери!

Лисичанський терцентр